parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo parkfurdo-aquarius-elmenyfurdo-es-tofurdo

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Tófürdő

A Parkfürdő területén kialakított medencék minden korosztálynak alkalmas helyet biztosítanak a szórakozásra. Sóstógyógyfürdő legújabb attrakciója az Aquarius Élményfürdő. A Parkfürdő területén belül 1,7 hektáros telken 2005-ben épült meg az új fürdőkomplexum, amely ma már egész évben biztosítja a gyógyvíz és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, az egészség megőrzését szolgáló és wellness szolgáltatásait. A felnőttek és az idősebbek a termálvilág szolgáltatásait igénybe véve pihenhetnek, regenerálódhatnak.

Itt beltéri és kültéri gyógyvizes medencéket alakítottak ki nyakzuhannyal, pezsgőággyal, hátmasszírozóval. Megújult szaunavilág várja a szaunázás kedvelőit. A fiatalok részére élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal kiegészített vadvízi sodrófolyosó, és különböző óriáscsúszdák várják a legbátrabbakat. A legkisebbek a medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilágban érezhetik jól magukat.